Kuka?

Hei! Mukavaa kun olet täällä! Viinikupla on viiniblogi kaikille, jotka juovat mielellään viiniä ja haluavat oppia siitä lisää. Olen Päivi, sertifioitu viininörtti, joka ei kaihda mitään viiniin liittyvää aihetta. Täällä intoillaan ja hehkutetaan, mutta pyritään välttämään snobbailua ja pätemistä.

Varmimmin saan kiksejä samppanjasta ja nykyisen kotimaani Saksan viineistä, mutta kokeilen mielelläni kaikkea mahdollista. Asuinpaikastani johtuen juttujen näkökulma on usein vapaamman alkoholikulttuurin värittämä, ja Saksa viinimaana saa paljon palstatilaa. Keski-Euroopasta käsin on helppo tehdä matkoja viinialueille. Luvassa on siis paljon tarinoita ja vinkkejä viinituristeille. Jutussa Viiniharrastukseni lyhyt historia olen kertonut siitä, miten tähän on tultu.

Teoriaosaamista kehitän viinikursseilla. Tähän mennessä olen suorittanut WSET 3-tason viinisertifikaatin ja matka jatkuu.

Laita toki sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää, toiveita postausten sisällöistä tai haluat ehdottaa yhteistyötä. Minut tavoittaa osoitteesta viinikupla (at) gmail.com sekä Facebookista.

Comments are closed !